9.00 - 12.00

Gratis Levering

Alle produkter

Vådrum & Fugtresistens

Vores farver bliver grønne

Flügger har skiftet vores tonefarver ud med nye, derfor skal du være opmærksomt på, at der kan forekomme farvevariationer fra de gamle til de nye.

Men helt rolig – de nye tonefarver giver kun bedre dækkeevne, bedre kvalitet  og bedre holdbarhed kombineret med forbedret miljøprofil.

Man bliver da kun helt høj i hatten, når kvaliteten forbedres.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Vådrumsmaling

Hvad er Vådrumsmaling?

Vådrumsmaling er en acrylplastmaling, med en halvmat finish, der er svarende til en glans 30. Denne vådrumsmaling er udviklet til anvendelse i vådrumszone. Den sikrer mod vandindtrængning, da den kan holde til direkte vandpåføring. Vådrumsmalingen er utrolig nem at rengøre, og med den hårde overflade er den også mug- og skimmelvækst hæmmende. Vådrumsmalingen kan bruges på overfalder, der er egnet til malerbehandling. Flügger har faktisk også lanceret en ny god fugtresidensmaling, som er en 100% acrylmaling og hedder Dekso 20 H2O. Denne Dekso 20 H2O maling har næsten samme egenskaber som Vådrumsmalingen, da denne kun er fugtresistens, kan den ikke bruge i vådrumszone, men den er fx perfekt i køkkener og på badeværelser, da den har en fremragende vandafvisende overfalde for fugt og damp. Dekso H2O er udviklet som en stærk miljøprofil, derfor har den også Svanemærket, hvilket vil sige, at den det rigtige valg, når det kommer til miljøet.

Hvorfor skal jeg vælge Vådrumsmaling?

Vådrumsmalingen vil være et godt valg, hvis du har et badeværelse med meget dårlig udsugning eller genneralt dårlig udluftning, så som i lejligheder hvor der ikke er mulighed for at kunne åbne et vindue, så dampen/vandet kan forsvinde, her kan vådrumsmaling være god, da den ikke kun er vandafvisende, men fordi den også hæmmer mug- og skimmelvækst, hvilket tit og ofte sker på badeværelser med dårlig udluftning. Det kunne også være din bruseniche hvor der ingen klinker er valgt, vil malingen netop være et godt valg, fordi overfladen kan tåle damp og direkte vand fra dit bad. Jeg vil dog stadig anbefale, en overtørring af det overskydende vand, da det aldrig er godt, at vand får lov at lægge længe, det kan give andre problemer på længere sigt. Har du områder, hvor dine vægge skal kunne holde til en meget grundig eller nærmere ekstrem rengøring, ville denne vådrumsmaling også være et godt bud, da dens hårde overflade gør det muligt i længden.

 

3 gode grunde til at vælge Vådrumsmaling.

  1. Stor slidstyrke og meget rengøringsvenlig overflade
  2. Hæmmer mug- og skimmelvækst på overfladen
  3. Til slutbehandling i vådrum

3 Gode grunde til at vælge Dekso H2O

  1. Den lave emission giver frisk luft og et bedre indeklima
  2. Utrolig nem at påfører med en sammenflydning i særklasse
  3. Vandtæt i fugtige rum.

 Hvad skal jeg gøre, når jeg skal lave en vådrumszone?

Når du skal sikre dig en vådrumszone der kan holde, det vil sige, når du fx fravælger klinker som beskyttelse i din bruseniche, er det vigtigt at vådrumssikringen bliver gennemført korrekt helt fra bunden. Er det gips, skal du vælge en vådrums gips, du kan sagtens spartle med andre spartelmasser i bunden, men du skal sikre at den sidste spartelmasse du bruger, er en vådrumsspartelmasse som fx Sandplast LW. Har du ikke vådrums gips, kan du lave fuldspartling på gips overfladen med sandplast LW, og du vil stadig kunne lave en vådrumssikring. Det meget vigtigt, at der ikke bliver slebet hul i vådrumsspartlen, for så får sandplast LW ikke den optimale virkning. Hvis det er betonvægge, så kan du bruge samme spartelmasser og samme fremgangsmåde, dog skal der fuldspartlinger til, for at få en pæn, jævn og glat overfalde. Når du skal grunde dine vægge og lave en opsætning af tapet, vil Flüggers Vådrumsgrund være et smart valg, da grunderen er udviklet til, at den også kan bruges som klæber. Afslut med vådrumsmalingen, og du er nu kommet i sikker havn, og din vådrumssikring er blevet fuldført korrekt.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os