Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Facademaling

Vores farver bliver grønne.

Flügger har skiftet vores tonefarver ud med nye, derfor skal du være opmærksomt på, at der kan forekomme farvevariationer fra de gamle til de nye.

Men helt rolig – de nye tonefarver giver kun, bedre dækkeevne, bedre kvalitet – specielt på de udendørstoninger og bedre holdbarhed kombineret med forbedret miljøprofil.

Man bliver da kun helt høj i hatten, når kvaliteten forbedres.

Nulstil

Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 12 af 12 produkter

Facademaling

Hvad er facademaling vs Flügger Murmaling?

Vores Flügger Facadeprodukter er til at beskytte og farvegive pudsede overflader, samt er mere robuste end indendørs malinger. Derudover er vores produkter udviklet med diffusionsåbne egenskaber og er vandbaseret. Kært barn har mange navne og Facademaling kaldes også Murmaling eller Pudsmaling. Derudover har

Hvad er diffusionsåben maling?

Når vores produkter er udviklet med diffusionsåbne egenskaber, betyder det at malingen er åndbar. Egenskaben gør, at facaden bliver beskyttet bedre mod fugt, da den kan komme af med fugten inde fra bygningen. Fugten er med til at nedbryde malingen og få den til at krakelerer, samt generel forkortelse af levetiden. Det betyder kort sagt at malingen tillader dampe at passere ud gennem facaden og malingen, men ikke fast vand i væskeform at trænge ind. Derudover giver det er bedre indeklima.

Hvilken facademaling skal jeg vælge?

Flügger Facade Universal er en murmaling. Den Universale Facademaling kan bruges til mange overflader, såsom betonvægge, vægge efter pudsning, vanskuret væg, med mere. Facademalingen er en all-round og er oplagt, hvis der skal males flere facader. Derfor kan Flügger Facade Universal være det sikre valg, ved eksempelvis genmaling og man ikke kender til det før anvendte produkt. Dog vil det mest optimale være at vælge specifikke produkter til de egnede maleropgaver.
Flügger Facade Primer er en murgrunder og dermed det første lag. Grunderen giver en mere ensartet sugeevne på pudsen, så den suger ensartet og giver en bedre vedhæftning til malingen. Derfor er vores murgrunder fordelagtigt at anvende inden enhver pudset facade skal males.
Flügger Facade Armering er en fiberforstærket grundmaling. Der forstærkede grundmaling anvendes til en pudset facade, hvor der kan være en anden struktur mellem to overfalder. Da der er fint sand i grundmalingen, anvendes den også til hvis der er små fine revner og sprækker, således kan grundmalingen dække dem. Anvendes derfor typisk på mere ujævne overflader.
Flügger Facade Beton er en betonmaling og sokkelmaling, som er specielt udviklet i forhold til det armeringsjern, der er i beton, således at armeringsjernet ikke ruster.
Flügger Facade Impredur er vores premium murmaling med forbedret bindingsevne. Egner sig til stort set alle opgaver hvor facademaling skal anvendes.
Flügger Facade Zero er facademaling, som kan påføres under vejrforhold helt ned til 0 grader celsius. Under disse vejrforhold vil andre facademalinger tage lang tid om at tørre, samt tørre ujævnt. Flügger Facade Zero skal derfor anvendes, hvis malerarbejdet udføres i de mere kolde måneder.
Flügger Tag- og sokkelmaling anvendes til typisk tagplader og mursokler, for at give en robust, smudsafvisende og hæmmende mug- og skimmelvækst virkning på overfladen.

Hvilket tilbehør anbefales til facademaling?

Til større overflader, som facader, anbefales vores Flügger Væg- og Facaderulle, som er en langhåret malerrulle og er vores rulle til facademaling.

Til mindre overflader, som kanter, anbefales vores Wood Tex Facadepensel 1887 og er vores pensel at facademaling.

Til vedligeholdelse af facaden, anbefales det at give en algevask vores algefjerner.

Få det bedste ud af dit facade-malerarbejde

Vær opmærksom på, at du bør male ”vådt-i-vådt”. Det betyder at man ikke kun bør male halvdelen af væggen og derefter holde en pause, da der kan forekomme tydelige grænser mellem arbejdsgangene.

Hvor ofte skal facader males?

I forhold til hvor ofte en facade skal males, afhænger dels af ens egen vurdering i forhold til det kosmetiske udtryk og del af 3 andre forskellige faktorer: 1.: Hvilken facademaling, som er anvendt 2.: Hvor hårdt vejret har været ved facaden. 3.: Hvor godt malerarbejdet er gjort. Det skal siges, at den universelle maling holder i kortere tid, end eksempelvis vores premium, grundet den bedre kvalitet. Vejret kan vi desværre ikke gøre meget ved, men det kan vi med malerarbejdet. Sørg for, at maling som skaller bliver slæbet helt ned og at der derefter anvendes grunder for at øge hæftningen.
Holdbarheden vil variere meget, men som tommelfingerregel vil den universelle maling holde omkring 3 år, hvor premium vil holde omkring 8 år.

Derudover kan man med fordel give sine facader en algevask med vores algefjerner.

Hvordan fjernes facademaling?

Hvis facademalingen kommer på uønskede overfalder, skal malingen fjernes hurtigst muligt inden tørring. Derved kan malingen blot fjernes med vand og eventuelt en stiv kost. Opdages det ikke i tide, kan malingen nå at tørre og har svært ved at blive opløst, hvorved nedslibning kan være nødvendig.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os