Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Pensler

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Områder
Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 15 af 34 produkter

Malerpensler

Malerpensler anvendelse

Malerpensler bruges, når der skal males på mindre flader. De bruges også til de store overflader, men her bruges de til af male eksempelvis kanterne på overfalden.

Hvilken pensel skal jeg vælge?

Når du skal afgøre hvilken pensel som du skal vælge, kommer det an på størrelsen af overfladen, der skal males.

Sørg altid for, at du vælger en pensel i den bedst passende størrelse, således at penslens brede er lidt mindre, end den overflade som skal males. Ellers kan penslen komme til at male rundt om objektet, hvis den ikke er afdækket. Ligeledes vil det tage for lang tid, at male overfalden. Det vil sige, jo mindre overflade, desto mindre bredde på penslen. Du bør også vælge ud fra hvad der bedst falder dig ind. Jo større en pensel, desto hurtig bliver arbejdet overstået, men det kan også blive mindre præcist. Eksempelvis anbefales det at anvende en mindre malerpensel til maling af vinduer. Vi giver dig også muligheden for at vælge imellem forskellige størrelser af hver type malerpensel, således at du med garanti finder den helt rigtige pensel i høj kvalitet, til en god pris.

Herunder kan du se et overblik for penslerne fra mindst til størst:

Flügger Sprossepensel er den mindste og fineste af penslerne, som bruges til de mindste overflader, såsom vinduer. Derefter bliver penslerne større i denne rækkefølge: Flügger Rundpensel, Flügger Ovalpensel og Flügger Fladpensel.
Flügger Facadepensel er vores største og kraftige malerpenslen, som typisk er til udendørs projekter, såsom vægge og træværker. Hårene er kraftige og kan holde på mere maling, end de mindre og finere pensler. Den fås i flere størrelser.

Flügger Ultra Scraber er vores malingskraber og anvendes til skrabe gammel maling af eksempelvis træ.

Derudover tilbyder vi også penselsæt til udendørs- og indendørs brug, som giver dig et universelt og lidt billigere alternativ.

Hvordan rengøres malerpensler?

Såfremt at man vil genbruge sit malerudstyr, kan være en god idé at vedligeholde det lige efter brug. Generelt set, så skal malerudstyr som er brugt i sammenhæng med vandbaseret maling, rengøres med vand og sæbe. Har malerudstyret være brugt med oliebaseret maling, skal man anvende penselrens.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os
// // // //