Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Malerruller

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 8 af 8 produkter

Malerruller

Malerruller anvendelse

Malerruller anvendes, når der skal males på større overflader, såsom hele vægge, lofter, gulve, med flere. Det kan være mere tungt og hårdt arbejde, at male med en rulle, fremfor en pensel. Fordelen er dog, at man får afdækket et større areal, hurtigere. Har man derfor svært ved at male med en rulle, skal man overveje en pensel, samt afsætte mere tid til malerarbejdet.

Hvilken malerrulle?

For at vælge den rigtige malerrulle, skal du kende til hvilken overflade, som der skal males. Overordnet set, er de udviklet med forskellige tætheder, hvilket kan indeholde store eller små mængder af maling, samt give glatte eller grove overfalder.

Flügger Lak- og møbelrulle er den fineste malerrulle og består af meget fine hård, hvilket giver en glat overflade og tager mindre af malingen med sig. Det er med til at give en glat overflade til eksempelvis døre og bordplader.
Flügger fin loft-, væg- og gulvrulle er mellemstørrelsen af vores maleruller og har lidt større hår, hvilket egner sig til indendørs vægge, glasfilt, samt loft og gulve. Den giver ligeledes lidt mere struktur til overfladen, end en lakrulle.
Flügger Væg- og Facaderulle er den groveste af malerrullerne og kan holde mest maling ad gangen. Den er eksempelvis velegnet til anvendelse på oppudsende-, samt vandskuret vægge, hvor strukturen ikke skal være fin, som ved brug af en lakrulle.

Hvordan rengøres malerruller?

Såfremt at man vil genbruge sit malerudstyr, kan være en god idé at vedligeholde det lige efter brug. Generelt set, så skal malerudstyr som er brugt i sammenhæng med vandbaseret maling, rengøres med vand og sæbe. Har malerudstyret være brugt med oliebaseret maling, skal man anvende penselrens.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os