Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Malerbakker

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 4 af 4 produkter

Malerbakker

Malerbakker anvendelse

Flügger Malerbakke er til de små malerprojekter, som vi tilbyder i forskellige bredder, afhængigt af hvilken bredde malerrulle, som anvendes. Rullebakker er typisk til mindre malerprojekter, såsom maling af en dør, da bakken naturligvis kan indeholde mindre maling, end vores malerspand og er derfor nemmere at arbejde med.
Malerbakken er udstyret med riller, som hjælper med at fjerne overskydende maling, samt fordele malingen ligeligt, når malerrullen rulles henover. Det hjælper med at give optimale forhold for malerarbejdet.
Flügger Malerbakkesæt er medfølgende rullebakke, samt en langhåret malerulle til vægge- og facader med rulleskaft. Vælg mellem flere bredder.

Rengøring af malerbakker

Inden malerarbejdet startes, kan man vælge at lægge en malerpose ned i malerbakken. Således undgår man den værste rengøring af dem.

Hvis ikke at man vælger at bruge en plastpose til foring af malerbakken, afhænger rengøringen af hvilken type maling, som har været anvendt:

Vandbaseret maling
Hvis maleudstyret er anvendt med vandbaseret maling, kan alle redskaber blot vaskes med vand og sæbe. Eventuelt grundrens.

Oliebaseret maling
På lang sigt, er det bedst at rengøre værktøjet med Penselrens. Malerbakker, som er brugt med oliebaseret maling, vil dog kræve en del penselrens, hvorfor vi anbefaler at købe nyt malerudstyr til det næste malerprojekt.
På kort sigt kan man dog vælge at fjerne så meget af malingen som muligt og derefter lade resterne tørre ind til næste projekt. Den oliebaserede maling vil hærde tilpas meget, således at der er en meget lav risiko for, at den nye maling ikke vil tage farve af den gamle indtørrede maling.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os