Lukket

Gratis Levering

Alle produkter

Indendørs træolie

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 8 af 8 produkter

Indendørs Træolie

I mange danske hjem i dag, ser vi stadig meget træ. Det kan være alt fra ubehandlet møbler, trægulve, trapper eller vinduer og døre. Men hovedsagen er, at træ holder længst og pænest, hvis det for en form for behandling.

Det kan være, at du har nogle ubehandlede møbler, som du engenligt stadig gerne vil beholde, i det rå look –  men du vil bare gerne gøre overfalden mere smudsafvisende og mere rengøres venlig…

Du har måske de fineste trævinduer, som du egentligt gerne vil give et mahogni look…

Det kan også være, at du har et lækkert gyldent trægulv, som trænger til en ny oliebehandling, sådan en lækker opfriskning, så det kommer til at se sundt ud igen….

Så ja, skal du bruge produkter, til råt look, opfriskninger, eller olie som kan give farve, så kan du finde det hele på denne side.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os