Alle produkter

Vægmaling

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Områder
Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 15 af 29 produkter

Vægmaling

www.flugger-horsens.dk har altid tilbud på vægmaling, så du finder alt i billig vægmaling, når du handler hos os.

Vægmaling fra Flügger er kvalitetsvægmalinger, som dagligt benyttes af malermestre over hele landet. Flügger er 100% danskejet og har derfor stor kendskab til hvilke egenskab, en vægmaling skal have for at passe til danskerenes behov. Og så den bliver endda produceret forsvarligt.

Vægmaling fra Flügger har den god dækevne – hvis ikke endda den bedste dækevne. I mange tilfælde kan du nøjes med at male 1 gang, før vægmalingen fremstår med en ensartet overflade. Der fås mat maling, halvmat, halvblank og blank, så dine vægge kan fremstå matte og refleksfri eller blanke og rengøringsvenlige. Det er nemlig nogle af de ting, I dagligt efterspørger på www.flugger-horsens.dk.

Er du træt af at komme hjem, efter du har bruget flere timer på at finde parkeringsplads ved supermarkeder, byggemarkeder eller andre steder, hvor du kan købe vægmaling, og du så må konstatere, at din hvide vægmaling ikke vil blive på din rulle. Den er tynd som vand, og du ikke kan få den til at dække dine vægge. Så skal du benytte dig af muligheden for at købe kvalitetsvægmaling online. Hos www.flugger-horsens.dk er vores vægmaling billig, men af virkelig god kvalitet, og vi stor erfaring med at bruge den, da vores malersvende dagligt bruger de samme vægmalinger, vi sælger online.

Vores malerfirma, Mehr Aps, udfører hver måned malerarbejde i mere en 25 fraflytningslejligheder og har derfor stort kendskab til vores produkter. Og som malerfirma kan det kun betale sig at købe 1. klasses produkter, så vi skal male færrest mulige gange. Vi kommer ofte udfor, at en lejlighed er gul pga. nikotin, men der har vi også en løsning. Der bruger vi ”nikotin maling”, isolerende maling, isomaling, spærrende maling – ja, kært barn har mange navne. Så når det kommer til en løsning til din maleropgave, har Flügger og www.flugger-horsens.dk de bedste til dig.

Vores matte vægmalinger kan bruges i alle rum. Vi har vægmaling til børneværelser, vægmaling til soveværelser, vægmaling til stue og vægmaling til badeværelser. Vi har endda vægmalin,g som er diffusionsåben, hvilket gør den velegnet til kælderværelser og kælderrum. Det er vores Flügger Archaia Kompositionsmaling.

Flügger vægmaling kan fås som refleksfri. Vægmalingen Flutex 2S er den foretrukken loftmaling for den professionelle maler, men kan bruges som vægmaling Hos www.flugger-horsens.dk vil vi dog anbefale en Flutex 5, når der skal males vægge, der skal fremstå matte.

Flutex 5 er klart den vægmaling, vi sælger mest af på www.flugger-horsens.dk. Det er en maling med fantastisk god evne til dække dine overflader med 1 gang maling, ligesom den også kan bruges som loftmaling – så slipper du også for den besværlige beskæring mellem loftet og din væg.

Flutex 5 er vel den loft og vægmaling, flest kender fra Flügger, og mange malerfirmaer bruger den i fraflytningslejligheder, da den har en stærk, ensartet og har en mat overflade. Flutex 5 kan bruges som loftmaling og vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

Flügger har vægmaling med isolerende egenskaber. Hvis du har vægge, der er gule af Nikotin, er det Flügger Iso 5 eller Flügger Iso, 10 du skal bruge til dine vægge. Det er en isolerende maling, som kan spærre for gennemslag fra eventuelt, sod, tusch, kuglepen og nikotin.

Iso 5 kan bruges som spærrende vægmaling og som loftmaling og vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

Rækkeevne pr. liter er 7-9 m2,

Flügger Archaia er traditionelle produkter, som linoliemaling, limfarve og kalk til traditionelle behandlinger. Det er specialudviklede produkter, som kan bruges alene eller kan bygge bro mellem traditionelle og moderne behandlinger. Den private forbruger efterspørger ofte en maling, der er velegnet til kældre, når kælderen skal renoveres eller vedligeholdes i deres bolig. I Arciaia finder du hvide loftmalinger eller lyse farver.

Acahaia-produkter er velegnet som loftmaling og vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder. Rækkeevne pr. liter er 8-10 m2 (ubehandlet overflader indendørs).

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os