Alle produkter

Vægmaling

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Områder
Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 15 af 30 produkter

Vægmaling

www.flugger-horsens.dk har altid tilbud på vægmaling, derved finder du alt billig vægmaling når du handler hos www.flugger-horsens.dk

Vægmaling fra Flügger er kvalitets vægmalinger, som dagligt benyttes af malermestere i over landet. Flügger er 100% dansk ejet, og har derfor stor kendskab til hvilke egenskab en vægmaling skal have for at passe til danskerens behov også den bliver ligeledes produceret forsvarligt.

Vægmaling fra Flügger, har den god dæk evne, hvis ikke den bedst dæk evne. I mange tilfælde kan nøjes med og males 1 gang, vægmalingen fremstår med en ensartet overflade, der er mat maling, halvmat, halvlank og blank fås så dine vægge kan fremstå matte og refleksfri og blanke og rengøringsvenelige. Det er nogen af de mange efterspøgelser vi dagligt har på vægmaling fra www.flugger-horsens.dk

Er du træt af at komme hjem, efter du har bruget flere timer på at finde parkeringsplads ved supermarkeder, byggemarkeder eller andre steder hvor du kan købe vægmaling, og du så må konstatere din hvide vægmaling ikke vil bliver på din rulle, den tynd som vand, og du ikke kan få den “billige” vægmalingen til at dække dine væg. Skal du benytte dig af mulighed for at købe kvalitets vægmaling online. Hos www.flugger-horsens.dk har vi både billig vægmaling stor erfaring fra dagligdagen med vores vægmaling, da vores malersvende dagligt bruger de vægmalinger som sælges online.

Vores malerfirma Mehr Aps, udføre hver måned malerarbejde i mere en 25 fraflytningslejligheder, og har derved stor kendskab til vores produkter og som malerfirma kan det kun betale sig at købe 1. klasses produkter, så vi skal male færrest mulige gange. Vi kommer ofte udfor en lejlighed er gul pga. nikotin, men der har vi ligeledes en løsning, ved brug af ”nikotin maling”, isolerende maling, isomaling, spærrende maling ”kært barn har mange navne” men når det kommer til en løsning til din maleropgave, har Flügger og www.flugger-horsens.dk de bedste loftmaling er til dig.

Vores matte vægmalinger kan bruges i alle rum. Vi har vægmaling til børneværelser, vægmaling til soveværelser, vægmaling til stue og vægmaling badeværelser, vi har endda vægmaling som er diffusionsåben hvilket gør den velegnet til kælderværelse og kælderrum, det er vores Flügger Archaia Kompositionsmaling.

Flügger vægmaling kan fås som en refleksfri vægmaling. Vægmalingen Flutex 2S er den foretrukken loftmaling for den professionelle maler, men kan bruges som vægmaling, men hos www.flugger-horsens.dk vil dog anbefale en Flutex 5 når der skal males vægge, der skal fremstå matte.

Flutex 5 er klart den vægmaling vi sælger mest af på www.flugger-horsens.dk Det er en vægmaling med fantastisk god evne til dække din overflader med 1 gang maling, ligesom den også kan bruges som loftmaling, så slipper du for den besværlige beskæring mellem loftet og din væg, da det er samme farve og produkt.

Flutex 5 er vel den loft og vægmaling flest kender fra Flügger og mange malerfirmaer bruger den i fraflytningslejlighede,r da den har en stærk, ensartet og mat overflade. Flutex 5, den kan bruges som loftmaling og vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

Flügger har vægmaling med isolerende egenskaber. Hvis du har væg der er gule af Nikotin, er det Flügger Iso 5 eller Flügger Iso 10 du skal bruge til dine væg, det er en Isolerende vægmaling som kan spærre for gennemslag fra eventuelt, sod, tusch, kuglepen og nikotin.

Iso 5 kan bruges som spærrende vægmaling og spærrende vægmaling i , kan bruges som loftmaling og vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

Rækkeevne pr. liter er 7-9 m2,

Flügger Archaia er traditionelle produkter, som linoliemaling, limfarve og kalk til traditionelle behandlinger. Specialudviklet produkter som kan bruges alene, eller kan bygge bro mellem traditionelle og moderne behandlinger. Den private forbruger efterspørge ofte en maling der er velegnet til kældre, når kælderen skal renoveres eller vedligeholdes deres bolig. I Arciaia finder du hvide loftmalinger eller lyse farver.

Acahaia produkter er velegnet som loftmaling og vægmaling, kan bruges som loft- vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder. Rækkeevne pr. liter er 8-10 m2 (ubehandlet overflader indendørs).

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os
free-shipping Gratis levering
denmark Danske produkter
svane Miljømærket produkter
phone TLF. 75 66 52 19