Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

DUPLI-color Radiator Spray
Alle produkter

Radiatormaling

Vores farver bliver grønne

Flügger har skiftet vores tonefarver ud med nye, derfor skal du være opmærksomt på, at der kan forekomme farvevariationer fra de gamle til de nye.

Men helt rolig – de nye tonefarver giver kun bedre dækkeevne, bedre kvalitet  og bedre holdbarhed kombineret med forbedret miljøprofil.

Man bliver da kun helt høj i hatten, når kvaliteten forbedres.

Nulstil

Områder
Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 4 af 4 produkter

Radiatormaling

Hvorfor bruge radiatormaling?

Radiatormaling er især for jer, som bor i en lidt ældre ejendom som er knap så godt isoleret. Ligeledes hvor radiatoren er den primære opvarmningskilde, hvilket vil sige, at den vil blive forholdsvis varm. Når radiatoren kommer over 70 grader celsius, så vil den almindelige indendørs maling til træværk med tiden blive misfarvet, da malingen ikke holder til varmen. Det kan radiatormalingen godt holde til.

Vær opmærksom på

Da de fleste huse i dag er godt isoleret og ikke bruger radiatoren, som den primære varmekilde, så kan det anbefales blot at anvende den samme indendørs træmaling, der anvendes til de øvrige objekter i husstanden, såsom til fodlister. Således er farvevalget nemmere, samt færre produkter at forholde sig til. Det anbefales dog ikke at bruge samme indendørs træmaling, hvis det er under glans 20. Malingen vil være svære at rengøre, samt når overfladen er varm, tiltrækker den mere skidt. Derfor kan det anbefales at anvende glans 40 eller glans 50 hele vejen rundt.

Hvilken radiatormaling skal jeg vælge?

Easy Finish Glans 40 være nemmere at arbejde med, end High Finish Glans 50. Glans 50 vil have nemmere ved at flyde sammen, men også begynde at løbe nemmere og give synlige dråber efter malerarbejdet. Hvis du brug

Få det bedste resultat af dit malerarbejde

Når du skal male radiatoren, så skal den hverken være iskold eller brænd varm, men derimod lun. Når malerarbejdet er færdigt, skal du skrue lidt op for radiatoren, således at malingen tørrer hurtigere. Det skyldes, at fugtig maling vil tiltrække skidt, hvorfor malingen skal tørres hurtigt. Under opvarmning skal du undervejs holde øje med, om malingen begynder at løbe.

Hvis radiatoren modtages med skrammer på lakken fra fabrikken eller lignede, skal området slibes mat med sandpapir.

Hvor ofte skal radiatoren males?

Der kommer helt an på din visuelle vurdering om den trænger. Hvis radiatoren kun er beskidt, vil man i de fleste tilfælde, kunne vaske den ren med grundrens. Er malingen slået af, vil du eventuelt kunne forsøge at duppe malingen på. Hvis resultatet ikke bliver tilfredsstillende, skal den genmales.

Hvilket tilbehør anbefales?

Til malingen af radiatoren anbefaler vi en langhåret pensel. Hvis radiatoren er helt glat og plan, kan en rulle med kort luv (lakrulle) anvendes.

Hvordan fjernes det?

Hvis malingen er begyndt at løbe mens radiatoren er varm, skal man undlade at vaske malingen af. Hertil anbefales at slibe området ned med sandpapir efter behov. Hvis der slibes helt ned til jernet, er det vigtigt at der laves en grunding, da malerprodukterne er vandbaserede. Det vil sige en rustbeskyttende maling som lukker overfladen af, således at der ikke kommer rustpletter på radiatoren.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os
// // // //