Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Metalmaling

Vores farver bliver grønne

Flügger har skiftet vores tonefarver ud med nye, derfor skal du være opmærksomt på, at der kan forekomme farvevariationer fra de gamle til de nye.

Men helt rolig – de nye tonefarver giver kun bedre dækkeevne, bedre kvalitet  og bedre holdbarhed kombineret med forbedret miljøprofil.

Man bliver da kun helt høj i hatten, når kvaliteten forbedres.

Nulstil

Områder
Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 10 af 10 produkter

Metalmaling

Hvorfor bruge metalmaling?

Når man skal male metaloverflader, er det fordelagtigt at anvende metalmaling, da det er udviklet til at danne en mere hårdfør overflade. Derved bliver den også stærkere i forhold til slag. En træbeskyttelse skal kunne arbejde og udvide sig med træværket, hvilket en maling til jern ikke skal.
Metalmaling bruges på alle metaloverflader som metalplader, jernstakitter, jernhåndfang, jernvinduer og mere.

Hvilken metalmaling skal jeg vælge?

Det første man skal tage stilling til, når man maler jern, er, om man vil bruge vores vandbaserede Flügger Metal Pro Metalplademaling eller oliebaserede Flügger Metal Pro Metalemalje. Derefter skal man tænke over hvilken glans, man vil have. Blandet andet skal man tænke over, at jo højere en glans man anvender, jo nemmere vil overfladen være at tørre af.

Få det bedste resultat af dit malerarbejde

Inden man skal male sin metaloverflade, er det vigtigt at få renset eventuel rust væk og behandlet overfladen med metalrens, som er meget effektiv til at affedte jern og opløse rust. Derefter skal overfladen behandles med en grunder i form af vores Flügger Metal Pro Multiprimer, så overfladen ikke ruster igen.

Sidder der løstsiddende maling, skal det skrabes af med en skraber og renses for rust med grunder. Derefter kan det pletgrundes med vores metalgrundmaling. Til sidst males med den ønskede metalmaling som slutmaling.

Er overfladen beskadiget i mindre grad og kun skal vedligeholdes, anbefales det blot at vaske med metalrens, som er meget effektivt til at affedte jern og opløse rust.

Hvis overfladen ikke er beskadiget, kan man nøjes med den den mere universelle grundrens.

I visse tilfælde kan en algerens være nok for vedligeholdelse og opfriskning.

Sørg altid for, at overfladen er tør og ren inden ny påføring.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os