Alle produkter

Loftmaling

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Områder
Mærkninger
Finish
Varekategorier

Filter

Du har nu set 15 af 23 produkter

Loftmaling

www.flugger-horsens.dk har altid tilbud på loftmaling, derved finder du alt billig loftmaling når du handler hos www.flugger-horsens.dk

Loftmaling fra Flügger er kvalitets loftsmalinger, som dagligt benyttes af malermestere i over landet. Flügger er 100% dansk ejet, og har derfor stor kendskab til hvilke egenskab en loftmaling skal have for at passe til danskerens behov også den bliver ligeledes produceret forsvarligt.

Loftmaling fra Flügger, har den god dæk evne, hvis ikke den bedst dæk evne så du i mange tilfælde kan nøjes med og males 1 gang, loftsmalingen fremstår med en ensartet overflade, det er en mat maling og som kan fås så dit loft fremstår med en refleksfri overflade. Det er nogen af de efter spøgelser vi dagligt har på loftmaling fra www.flugger-horsens.dk

Er du træt af at komme hjem, efter du har bruget flere timer på at finde parkeringsplads ved supermarkeder, byggemarkeder eller andre steder hvor du kan købe loftmaling, og du så må konstatere din hvide loftmaling ikke vil bliver på din rulle, den tynd som vand, og du ikke kan få “billige” loftmalingen til at dække dine lofter. Skal du benytte dig af mulighed for at købe kvalitets loftmaling online. Hos www.flugger-horsens.dk har vi både billig loftmaling stor erfaring fra dagligdagen med vores loftmaling, da vores malersvende dagligt bruger de loftmalinger som sælges online.

Vores malerfirma Mehr Aps, udføre hver måned malerarbejde i mere en 25 fraflytningslejligheder, og har derved stor kendskab til vores produkter og som malerfirma kan det kun betale sig at købe 1. klasses produkter, så vi skal male færrest mulige gange. Vi kommer ofte udfor en lejlighed er gul pga. nikotin, men der har vi ligeledes en løsning, ved brug af ”nikotin maling”, isolerende maling, isomaling, spærrende maling ”kært barn har mange navne” men når det kommer til en løsning til din maleropgave, har Flügger og www.flugger-horsens.dk de bedste loftmaling er til dig.

Vores matte loftmalinger kan bruges i alle rum. Vi har loftmaling til børneværelser, loftmaling til soveværelser, loftmaling til stue og loftmaling badeværelser, vi har endda loftmaling som er diffusionsåben hvilket gør den velegnet til kælderværelse og kælderrum, det er vores Flügger Archaia Kompositionsmaling.

Flügger loftmaling kan fås som en refleksfri loftmaling. Loftmalingen Flutex 2S er den foretrukken loftmaling for den professionelle maler, når der skal males gipslofter eller betonlofter mv.

Flutex 2S er en loftmaling som kan fremstår refleksfri og mat, selv i stærkt sidelys kan lofter fremstå med helmat overflade. Flutex2S , kan bruges som loftmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

Flutex 5 er klart den loftmaling vi sælger mest af på www.flugger-horsens.dk Det er en loft maling med fantastisk god evne til dække din overflader med 1 gang maling, ligesom den også kan bruges som væg maling, så slipper du for den besværlige beskæring mellem loftet og din væg, da det er samme farve og produkt.

Flutex 5 er vel den loft og vægmaling flest kender fra Flügger og mange malerfirmaer bruger den i fraflytningslejligheder da den har en stærk, ensartet og mat overflade. Flutex 5 , kan bruges som loftmaling og vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

Flügger har loftmaling med isolerende egenskaber. Hvis du har lofter der er gule af Nikotin, er det Flügger Iso 5 du skal bruge til dine lofter, det er en Isolerende loftmaling som kan spærre for gennemslag fra eventuelt, sod, tusch, kuglepen og nikotin.

Iso 5 kan bruges som spærrende loftmaling og spærrende vægmaling i , kan bruges som loftmaling og vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

Rækkeevne pr. liter er 7-9 m2,

Flügger Archaia er traditionelle produkter, som linoliemaling, limfarve og kalk til traditionelle behandlinger. Specialudviklet produkter som kan bruges alene, eller kan bygge bro mellem traditionelle og moderne behandlinger. Den private forbruger efterspørge ofte en maling der er velegnet til kældre, når kælderen skal renoveres eller vedligeholdes deres bolig. I Arciaia finder du hvide loftmalinger eller lyse farver.

Acahaia produkter er velegnet som loftmaling og vægmaling, kan bruges som loftmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder. Rækkeevne pr. liter er 8-10 m2 (ubehandlet overflader indendørs).

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os