Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Spartelmasse

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 11 af 11 produkter

Spartelmasse

Hvad er spartelmasse?

Spartelmasse er et produkt med enten fine eller grove fyldstoffer der bliver brugt, når dine vægge trænger til at blive rettet op. Det kan være skævheder, huller der skal lukkes, hjørner der skal være flotte skarpe, eller klargørelse til vægbeklædninger. Spartelmasse kan fås i forskellige typer, som passer til den opgave du skal i gang med. De forskellige typer spartelmasser, giver også forskellige udfald, derfor er det også vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilken type spartelmasser der passer bedst til dit projekt. Men spartelmasse kan også fås til andre formål, end blot til at rette vægge op, så hvis du skal spartel på træ, findes der selvfølgelig også produkter til dette formål, da du ikke kan bruge samme spartelmasse til træ, som du bruger til vægge, da selv den fineste væg spartelmasse er for grovkornet. Spartelmasse til træ, er en meget finere masse, for at det passer til træet overflade. Spartelmasse er et idendøres produkt, og derfor vil jeg ikke anbefale brug udendørs – der vil jeg henvise til Flüggers Facade produkter.

 

Hvorfor skal jeg bruge spartelmasse?

I dag sætter vi genneralt meget høje krav til vores vægge og deres udseende, derfor er bundarbejdet også en utrolig stor og vigtig del af arbejdet, for at få den pæne glatte overfalde der er så populær i dag. Er bundarbejdet ikke i orden, vil det færdige resultat også bærer præg af dette. Skal du helt i mål med din renovering, så det også vigtigt, at dine karme og lister står skarpe, derfor skal træværket ikke så med sorte huller efter søm, det springer lige i øjnene, det giver ikke den 100% helhed man søger i en renovering. Derfor er spartelmassen et vigtigt element i din materiale bestilling, det samme gælder valget af værktøjet. Det er vigtigt at bruge de rigtige størrelser spartler, til det spartelarbejde du skal udføre.

 

3 gode grunde til at vælge spartelmasse til dine vægge

  • Flüggers sandplast er gode og nemme at anvende og let at slibe
  • Grovkornet spartelmasse er god til større reparationer og til opbygning af udvendige hjørner
  • Den finkornet sandspartel er nem at trække ud til det sidste finish lag

3 gode grunde til at gå op i dit træværk

  • Ingen sorte huller efter som
  • Skarpe kanter på karme og lister sætter punktummet på renovering
  • Fremhæver kvaliteten i hjemmet

 

Hvilken slags spartel skal jeg vælge til min opgave?

Dit underlag spiller en stor rolle til hvilken slags spartelmasse du skal bruge, derfor er det en god ide at bruge tid på, hvad der vil give dig det bedste og rigtige resultat. Derfor kan du følge med, og få en forklaring på vores spartelmasser.

Sandplast 696 FOG er en finkornetspartelmasse, som bruges til at ”lime” papirstrimmelen i, spartelmassen er godkendt til dette job, hvilket Flüggers andre spartler ikke er. Sandplast 696 FOG er kun udviklet til dette formål.

Sandplast LG, er en grovkornet spartelmasse, der bruges som første gangs spartel, da den er god til at fylde ud og rette op med, da den kan påføres op til et 15 mm lag uden at revne. Derfor vil denne spartelmasse være rigtig god, når du har reparationer, og vægge der skal spartles til en pæn glat overflade. Har du reparationer der er dybe, så vil jeg anbefale at spartle mere end 1 gang med spandplast LG, inden det afsluttende lag. Sandplast LG er også rigtig god til at fylde hjørneprofiler og spartel kanter på gips pladerne ud.

Sandplast LH, er en finkornet spartelmasse der ikke er meget fylde i. Derfor bruges Sandplast LH ikke til at fylde ud med, men bruge til det sidste lag, da den er nem at spartel en pæn og glat overflade med, og de fine korn gør den også nem at slibe på. Sandplast LH bruges også til sidste gangs lag på gips pladerne, netop fordi du kan spartle et tynd godt udover samlingerne, for at udligne eventuelle buler.

Sandplast LW, er en finkornet vådrumsspartel med gode egenskaber mod vand og fugt. Sandplast LW er blå tonet, for at sikre mod helligdage i spartlen, for at opnå den korrekte virkning. Har du behov for at spartle med en grovkornet spartel, kan dette godt lade sig gøre, bare slut laget er Sandplast LW, for at du opnår vådrumssikringen.

Sandplast LSR, er en finkornet rulle spartel, der er god hvis du skal spartle mange lofter/vægge hurtigt, da du kan påføre et område med rulle og derefter glitte med en spartel. Denne arbejdsform, kan også være mere skånsom, da du ikke bruger lige så mane kræfter til at trække og fordele med spartlen. Har du områder, som er ujævne, vil jeg anbefale en pletspartling med Sandplast LG inden brug af Sandplast LSR.

Easy Filler er en let og flødeskums agtig spartelmasse der er nem at arbejde med, som ikke synker. Den er derfor super god at bruge til at lukker huller efter billeder, til små og dybe reparationer. Denne Easy Filler er også idel til førte gangs lukning af sømhuller på dine lister.

Acrylspartel er en hurtigtørrende og god slidstærk spartelmasse, men en god vedhæftning. Denne spartel bruges som sidste gangs lukning af sømhullerne på dine lister. Acrylspartel er også et godt valg til dine møbler, hvis de skal igennem en renovering og trænger til en gang spatel.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os