Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Sokkelmaling

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Områder
Mærkninger
Varekategorier

Filter

Du har nu set 5 af 5 produkter

Hvad er sokkel maling?

Sokkelmaling er en maling, som er udviklet til at kunne passe godt på din udvendig sokkel, den gør sokkelen modstandsdygtigt overfor vind og vejr, så ingen fugt kan trænge ind – men på samme tid er den også diffusionsåben, hvilket vil sige, at fugten også kan trænge ud indefra. Sokkelmalingen gør ikke kun dit hus sundt, den udsmykker også din facade, så dit hus kommer til at stå knivskarpt.

Kan jeg male min sokkel med facademaling?

I teorien kan du benytte facademaling på din sokkel, hvis det er fordi du vil bruge den maling, som du har malet resten af huset med, men du skal bare være opmærksomt på, at mange facademalinger ikke kan holde farven pæn, når den bliver tonet i en mørk farve, ligeledes kan de fleste facademalinger heller ikke holde smuds og den fugt som kommer fra jorden væk. Derfor vil jeg helt klart anbefale en maling, som er anbefalet til sokler. Flügger har 2 rigtig gode i deres sortiment, som jeg helt klar vil anbefale frem for en alm facade maling.

Hvilken sokkelmaling skal jeg bruge?

Som sagt har Flügger 2 super gode produkter til jobbet, de har Flügger Tag- og sokkelmaling og Facade Beton. Men hvilken der er bedst til din opgave, kan du finde ud af, ved lige at følge med lidt endnu.

Flügger Tag- og Sokkelmaling, er en 100% acrylmaling, hvilket både gør den diffusionsåben, robust og meget vejrbestandig, med en elastisk overflade, hvilket gør at den kan arbejde med overfladen. Sokkelmalingen er halvmat med en glans 15 og har en fantastisk god dækkeevne, den kan dog kun fås i farven sort i 3 og 10 liters emballager.

 

3 gode grunde til at bruge Tag- og sokkelmaling.

  • Robust og vejrbestandig overfalde
  • Smudsafvisende
  • Hæmmer mug- og skimmelvægst

Facade Beton, er både en facade maling, men produktet er perfekt til sokler, hvis du ønsker andre farver end sort, da den kan holde alle farver pæne i langtid. Facade Beton er robust, elastisk, diffusions, vand- og vejrbestandig og som giver en overfalde med stort set ingen smudsoptagelse. Facade beton er mat og har en glans 5, hvilket giver den en super flot overfalde, og med dens carbonatiseringshæmmende effekt, forhindre den kuldioxid at trænge igennem malingens overfalde, og dermed forhindre Facade Beton nedbrydning af betonsovefladen. Desuden beskytter den armeringsjern i beton mod rust.

3 gode grunde til at vælge at vælge Facade Beton.

  • Robust, elastisk og meget farvebestandig
  • Vejrbestandig og smudsafvisende
  • Beskytter armeringsjern mod rust

Husk altid inden du går i gang.

Er din sokkel helt ny, altså aldrig behandlet før, så skal du huske at grunde med Facade Primer, det vil give overfalden en god mæthed, så din sokkelmaling kan hæfte ordenligt. Er din sokkel beskidt skal den have en gang Facade Clean inden du grunder, er din sokkel tideligere behandlet, så skal du bare rengøre den inden du maler. er der alger på din sokkel, er det vigtigt, at det er algefjerner du bruger og ikke Facade Clean, da Facade Clean ikke går ind og dræber algerne, og vil derfor komme igen i form af afskalninger, da sokkelmalingen ikke kan hæfte ovenpå alger.

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os
free-shipping Gratis levering
denmark Danske produkter
svane Miljømærket produkter
phone TLF. 75 66 52 19