Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Panelmaling

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Finish
Overflader
Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Panelmaling

Hvad er panelmaling?

Panelmaling er et produkt til behandling af indvendigt træ, det vil sige, at produkterne ikke kan anvendes til udvendigt træ, da det ikke er udviklet til at kunne holde til Danmarks vind og vejr. Har du brug for et produkt, som kan holde til udendørs brug, så henviser jeg til Flügger wood tex serie. Men panelmaling er et vidt begreb, da der er mange forskellige produkter der gemmer sig under denne kategori. Panelmalinger er udviklet til at kunne beskytte dit træ indenfor i hjemmet, og kan fås i forskellige varianter, så du også har muligheden for at få det udseende du ønsker.

Hvorfor skal jeg vælge panelmaling?

Der er ingen regel, som siger du skal bruge panelmaling, det gode ved træ er, at det kan sagtens stå råt og være flot, og så er det faktisk også blevet moderne i mange hjem i dag, der kører den lidt mere rå stil. Har du et hjem, hvor du tænker du vil beholde den lidt rå stil, så har Flügger klar lakker som kan shine og beskytte dine paneler efter dit ønske og behov. Eller har du paneler/træ du synes er for lyst, kan du også pifte dine paneler/træ med en valgfri transparant farve, det giver dine paneler et helt andet look. Men der er stadig en meget stor efterspørgsel på hvide vægge og lofter, derfor er de rå panellofter og vægge ikke altid et hit. Har du købt et hjem, hvor disse rå paneler er meget dominerende, så bliv ikke bange, du kan faktisk få et super godt og flot resultat men lidt panelmaling. Flügger har udviklet forskellige produkter, så du kan få lige det bu behøver, både til at hvidne og til en heldækning.

Hvilket panelmaling skal jeg vælge til mit projekt?

Valget af panelmaling afhænger af, hvordan du ønsker dine paneler skal se ud, du kan fx følge med, så vil jeg prøve at give dig et indblik i, hvilke produkter der er at vælge mellem og hvad de kan gøre for dine paneler.

Til dig, som ønsker andet end bare hvid, så har Flügger disse produkter

  • Natural Wood Træbejdse kan give dine paneler/lister eller vinduer et sundt gyldent look, det kan også være du er mere til mahogni, eller du blot er til en flot transparant stort/mørk farve, eller tag et kig på de andre transparente farver, vi har at tilbyde. Obs, træbejdsen kan kun anvendes på lysetræsorter som har været behandlet med heldækkende produkter.
  • Natural Wood Trælak ville være godt til dine ubehandlet træoverflader, såsom vægpaneler, lister, vinduer og sågar møbler, da denne lak giver en beskyttende overflade og holder dit træ pænt, uden at gulne. Trælakken fås i 3 forskellige glans trin, alt efter om du er til en silkemat, halvblank eller en blank overflade, hvilket tit er en smagssag, men jo højere glansen er, jo hårdere/stærkere og mere rengøringsvenlig.
  • Natural Wood Panellak klar er til dine panellofter eller vægge, hvor du gerne vil bibeholde den lyse naturlige træoverflade, denne Panellak gulner ikke og giver dine overfalder en smudsafvisende effekt og tåler en let rengøring.

Ønsker du dit træ skal være lyst men ikke heldækkende hvid, så har Flügger disse produkter

  • Natural Wood Panelhvid, er en meget tynd hvidpigmenteret maling, der med 1-2 tyndelag, giver dit træværk et flot ny hvidt udseende, hvor du stadig kan se træstrukturen igennem. Ønskes der heldækkende overfalde, kan dette også lade sig gøre ved at påføre et tykkere lag. Ved brug af Panelhvid bliver dine paneler smudsafvisende og tåler en meget let rengøring.
  • Natural Wood Panellak hvid giver dine panellofter og vægge et smukt lyst udseende med synlige træstruktur, og med den halvmatte overfalde modvirker den at træet gulner. Overfladen bliver smudsafvisende og tåler en let rengøring.

Når du vælger at behandle paneler med hvidpigmenteret malinger, så det vigtigt at du ikke bare går i gang med alle de paneler du lige kan nå med din armslængde, inden du går videre, for det vil give et farligt resultat i sidste ende. Dine paneler bliver hvidnet, men du vil få en masse ”stoppere”, da træet suger malingen hurtig til sig, det vil så sige når du rykker og skal male der hvor du stoppede, så får ender ”to” gange, netop fordi det har fået lov til at tørre lidt ind, inden du fortsætter med enderne. Start derfor med 1-2 paneler ad gangen, og kør hele vejen igennem og sørg for, at du afslutter dine strøg samme vej.

Hvide heldækkende paneler.

Skal dine paneler være hvide, er der nogle forholdsregler der skal tages højde for, inden du begynder at male ubehandlet paneler, da harpiks, knaster og andet snavs kan give gennemslag, hvis din primer eller hvide malingen ikke har en isolerende effekt.

  • Interior Stop Primer er en grunder, som bruges på nyt træ eller gammelt træ, hvor der er mulighed for gennemslag. Stop Primer har den isolerende effekt, som blev nævn tidligere. Når du har grundet med denne primer, så kan du faktisk benytte den hvide maling som du ønsker.
  • Iso maling er perfekt til dig, som bare ønsker hvide paneler uden alt muligt teknisk, fordi denne Iso maling både er en grunder og en færdig maling, hvilket vil sige, at den både isolerer og giver dig en færdig maling i et produkt. Selvom det lyder smart, hvilket det også er, skal du stadig beregne min. 2 behandlinger og 3 hvis dine paneler er mørke.
  • Interior Easy Finish 40 er en emalje der bruges oftest på fodlister, karme og gerigter. Emaljen er super nem at anvende, fordi den flyder godt sammen og med det rigtige værktøj, kan du få et super fint resultat. Nichen ved lak arbejde, er at du finder den rigtige helt rigtige mængde for dig at arbejde med, netop fordi hvis du bruger for lidt får du hurtig mange penselstrøg, bruger du for meget, er der chance for at emaljen løbere for dig. Find en mellem ting af for meget og for lidt, og arbejd en hurtig fordeling og afslut dine strøg samme vej. Arbejder du for længe med emaljen, risikere du også at få for mange penselstrøg. Emaljen kan fås i mange forskellige farver. Ønskes der en høj glans, så kan Interior Esay Finish også fås i glans 70, denne kan dog kun tones i lyse farver.
Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os