Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Flügger Vinduesmaling

Vores farver bliver grønne.

Flügger har skiftet vores tonefarver ud med nye, derfor skal du være opmærksomt på, at der kan forekomme farvevariationer fra de gamle til de nye.

Men helt rolig – de nye tonefarver giver kun, bedre dækkeevne, bedre kvalitet – specielt på de udendørstoninger og bedre holdbarhed kombineret med forbedret miljøprofil.

Man bliver da kun helt høj i hatten, når kvaliteten forbedres.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 0 af 0 produkter

Hvad er Vinduesmaling?

Vinduesmaling er en oliemodificeret acrylmaling, hvilket vil sige, at der er tage de bedste egenskaber fra både oliemaling og acrylmaling og mixet sammen til et super produkt, som giver en hård overfalde med maksimal holdbarhed. Vinduesmalingen er halvblank med en glan 40, som også har en hæmmende effekt mod mug- og skimmelvækst.

Er vinduesmalingen et bedre valg end andet træbeskyttelse?

Alle vores træbeskyttelser har de samme egenskaber som vinduesmalingen, men vinduesmalingen bliver bare en del hårdere i overfladen, og er derfor et bedre valg, da vinduer samt døre er mere udsatte for slid end alt andet træ på huset. Derfor vil jeg også anbefale vinduesmalingen til dine vinduer samt døre.

3 gode grunde til at bruge vinduesmaling.

  • Hård overfalde
  • Tørrer hurtigt
  • Maksimal holdbarhed

Kan jeg bare skifte produkt?

Tommelfingerreglen er, hvis du ikke aner hvilket produkt der er bruget før, skal du altid gå med en acrylmaling, da acryl sagtens kan males ovenpå oliemaling og ikke omvendt, derfor går du ikke galt i byen når du vælger vinduesmalingen, da den kan males både på olie- og vandbaseret produkter.

Hvordan sikre jeg mit vindue er klar til maling?

Har du gamle vinduer, som trænger til en opfriskning, så det bare en god rengøring samt en slibning der skal til, inden du begynder din behandling. Er det et gammelt vindue, som skaller, er det vigtigt, at du skraber alt det løse af, sliber hele vinduet og ikke mindst overgangene, så de ikke er så tydelige. Du skal plet grunder med 01 wood tex grundolie på alt bart træ, inden du påbegynder behandlingen. Har du et vindue, som tidligere er behandlet med en transparent oliemaling, og nu vil du gerne have det heldækkende, skal du slibe det godt ned. Er du kommet igennem til bart træ, skal du ikke grunde med 01 Wood tex, men grunde med 02 wood tex, da du kan risikere en over grunding med 01 wood tex.  Sker der en over grunding, vil malingen krakelere.

Hvilket værktøj skal jeg vælge?

Når du skal male dine vinduer, vil du jo gerne have et flot resultat, uden alle de trælse tydelige penselstrøg. Vælger du det korrekte værktøj, hjælper det dig meget den rigtige vej. Jeg vil anbefale High Finish pensler med bløde PBT børster, de bløde børster gør at malingen flyder lettere sammen. Men derfor er det også vigtigt, at du finder den helt rigtige mængde. Når jeg siger, den helt rigtige mængde, det vil sige du skal finde en mellem ting, mellem for lidt og for meget. Det måske nemmere sagt end gjort, men prøv dig frem, ved ikke at komme for lidt på og kun kører i malingen til du har fordelt ud og afslut en og samme vej hver gang, gå da videre og gør det samme, færdiggør hele dit vindue, inden du holder en kaffepause, da det giver det pæneste resultat.

Må jeg male med vinduesmalingen indvendig?

En god tommelfingerregel siger; hvad du bruger på ydersiden af dine vinduer og døre, må du også bruge på indersiden, men ingen andre steder i huset pga. fungicider.

 

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os