Lukket

Gratis Levering

Alle produkter

Flügger Flutex

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 1 af 1 produkter

Flügger Flutex

Hvad er Flutex?

Flüggers Flutex serie er en meget populær indendørs væg-og loftmaling, malingen er utrolig fyldig og nem at påfører og derfor en super god maling at arbejde med. Flutex er også kendt for dens gode dækkeevne, robusthed og dens lange rækkeevne. Flutex findes i et væld af varianter og forskellige mængder, derfor er Flutex et godt og sikkert valg, når du skal i gang med dit malerprojekt. 

Hvorfor skal jeg vælge Flutex?

Du skal vælge Flutex, fordi du kun får gode oplevelser med denne serie. Når du først har prøvet produkterne 1 gang, vil du altid vende tilbage til den fyldige maling, fordi Flutex produkterne gør det nemt for dig, at udfører din maleropgave så du får pænt resultat. Det gode ved denne serie, er at Flügger er leveringsdygtig i denne serie til alle opgaver store som små, du er altid sikker på, at kunne vende tilbage og få de samme kvalitetsprodukter. 

3 gode grunde til at vælge Flutex

  1. God Dækkeevne 
  2. En super flot finish
  3. Robust overflade

Hvor kan Flutex anvendes?

Flutex er en indendørs maling, som kan anvendes på loft-og vægoverflader, det kan fx være puds, beton, spartlet og på en vægbeklædning.  

Flutex serien kan ikke anvendes på gulve eller til udvendig brug. Skal du i gang med dine gulve, vil vi henvise til Flüggers Floor Paint serie. Er det dine udvendige overflader der trænger til kvalitets maling, henviser vi til Flüggers Wood Tex serie. Påtænker du dine lister samt karme og døre også skal males, vil vi også anbefale, at du bruger en anden slags maling

Som sagt har Flutex serien varianter til alle slags opgaver, om det blot er til stuen, hvor forventningen til malingen ikke er større, end en pæn mat overflade. Til børneværelset, hvor forventningen oftest er en let rengøring med fugtig klud, til de snavset fingre mv. børn kan efterlade. Eller har du et helt andet krav til dine vægge, som fx til et køkken, hvor væggene skal kunne holde til rengøring efter madlavning, kan Flutex serien tilbyde et godt kvalitetsprodukt, som malermestrene selv bruger til deres maleropgaver. 

Hvilket Flutex produkt skal jeg vælge?

Flutex 2s er en refleksfri loftmaling, der gør dine lofter pæne ensartet, selv med meget lysindfald. Flutex 2s er kun produceret i 10 liter spande og i farven hvid og råhvid, den er også svanemærket.

Flutes 5 har en helmat overflade, og er derfor både en loft- og vægmaling. Den hel matte overflade gør at Flutex 5 ikke er vaskbar, hvilket vil sige, at den hverken kan vaskes eller tørres over med en fugtig klud, det kan give skjolder på væg eller loft. Flutex 5 produceres i standardfarverne hvid, råhvid, Ral 9010 og modehvid og kan tones i alle farver. 

Flutex 7 er en vægmaling med en mat overflade, og selvom den betragtes som en mat overflade har Flutex 7 alligevel lidt glans, derfor anbefales det ikke til brug på lofter. Glansen gør derimod vægmalingen ”vaskbar” og du kan derfor tørre over med en fugtig. Flutex 7 kan være idealt på børneværelse og i stue. Flutex produceres i standardfarverne hvid, råhvid og kan tones i alle farver.

Flutex 10 er en silkemat vægmaling, som kan tåle lidt mere overtørring med fugtig klud, hvilket også vil sige at overfladen er mere robust end de tidligere nævnt malinger. Flutex 10 bruges oftest på værelser, stue og gangarealer, da den både kan tåle dyr og snavset børn. Den produceres i standardfarverne hvid, råhvid, Ral 9010, kalkhvid og modehvid, den kan også tones i alle farver.

Flutex 20 er en halvmat acrylmaling, den bruges oftest på badeværelser, køkkener og bryggers, da denne Flutex maling kan holde til pletrengøring. Den højere glans gør den ekstra robust og smudsafvisende. Den er ikke fugtresistent, så den kan ikke betragtes som en vådrumsmaling. Har du brug for en maling, der kan tåle direkte vand påvirkning, henviser vi til Vådrumsmalingen eller til Dekso 20 H2O.

Flutex 20 produceres i standardfarverne hvid, råhvid og kan tones i lyse nuancer. Flutex 20 er svanemærket.

Flügger er i gang med at opdatere hele Flutex serien, som kommer til at hedde Flutex pro. Denne nye serie bliver Flüggers nye miljøprodukt, da produkterne får svanemærket, men ikke nok med at flutex pro serien bliver miljøvenlig, bliver glansen og refleksionen i malingen lavere, det samme er gældende for lugten.   

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os