Lukket

Gratis Levering

Alle produkter

Flügger Flutex 2S

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Varekategorier

Filter

Du har nu set 1 af 1 produkter

Flügger Flutex 2S

Hvad er Flutex 2S?

Du kender sikker Flügger, og har sikker også hørt om deres kvalitetsprodukter, og heriblandt har de serien Flutex. Serien er mega populær, da malingens konsistens er god fyldig, og giver den en utrolig god dækkeevne og oveni det, har den en ekstra lang rækkeevne. Disse egenskaber gør produktet super lækkert at arbejde med. 

I dag bliver huse bygget med store rummelige rum og tit højt til loftet, med store vinduer der giver godt med kritisk lysindfald og klinkegulv i mange af rummene. Det kan godt give udfordringer med hensyn til akustikken, derfor er mange huse blevet bygget med akustik gips plader. De store gips lofter, kan godt være en udfordring at lave pæne, selv for maler, derfor har Flügger lanceret en PVA-maling, som er refleksfri, der er nem at male til en ensartet overflade, uden de helt store problemer. Flutex 2S kom produktet til at hedde, og med den lave glans er den perfekt til lofterne i alle rum. Den fås i standardfarverne hvid, råhvid, sort og ultramarinblå, denne Flutex 2s kan ikke tones i andre farver.

Hvorfor skal jeg vælge Flutex 2S?

Flutex 2S er et godt valg, hvis du har gipslofter, og specielt hvis du har store arealer med kritisk lysindfald. Flutex 2S er udviklet til at du nemt kan rulle dine lofter over, uden du skal tænke på, hvordan du afslutter rulningen. De store arealer kan være meget svært at male vådt i vådt, hvilket denne maling ikke giver problemer med, da dette ikke er et krav for at få en pæn ensartet finish på loftet. Den lave glans og dens refleksfri skjuler også små fejl på loftet. Du vil forelske dig i denne refleksfri maling, netop fordi den er så nem og let at lave et flot resultat med.

Hvor kan Flutex 2S anvendes?

Flutex 2S kan anvende på alle lofter med puds, beton, gips, spartlet eller beklædning som overflade, den betegnes kun som en loftmaling, da den lave glans ikke gør det muligt at tørre på overfladen, hvilket tit er nødvendig på vægge. Skal du male vægge, hvor du gerne vil bruge en meget lav glans, har Flügger Dekso 1 ultramat, malingen har en vaskbarhed svarende til en glans 10, derfor ville denne maling være at foretrække til dine vægge frem for Flutex 2S. Skal du i gang med dine listelofter, og falder over denne Flutex 2S og tænker, det er lige malingen for mig, så skal du lige holde inde i 2 min og læse denne tekst fordi, hvis du maler direkte ovenpå listelofter, vil du med sikkerhed blive nødt at male om, da alm. Maling ikke har en isolerende effekt, vil harpiks, knaster og andet snavs give gennemslag. Hvis du stadig er hug på denne matte refleksfri loftmaling, skal du grunde med Flüggers Stop Primer først, denne primer vil isolere alle mulige gennemslag, og du vil derefter kunne male med Flutex 2S. Du kan også med fordel bruge Flügger Iso maling til opgaven, denne er både en isolerende grunder og et færdigt produkt i et.

3 gode grunde til at vælge flutex 2S

  1. Smukt helmat, mættet og refleksfri
  2. flot og ensartet resultat fra alle vinkler
  3. God i kritisk sidelys

 

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os