Åbent i dag: 9.00 - 17.00

Gratis Levering

Alle produkter

Diffusionsåben maling

Mere end 56 års erfaring

Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris.

Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal.

Nulstil

Finish
Overflader
Varekategorier

Filter

Du har nu set 9 af 9 produkter

Diffusionsåben maling

Står du og skal i gang med en facade eller måske en kælder, søger du sikkert en diffusionsåben maling. Det kan vi helt sikkert hjælpe dig med, vi har nemlig gode produkter, som bare egner sig godt til det formål. Men det kan også være du faktisk ikke ved hvad diffusionsåben maling er, men bare har hørt det er godt når du skal i gang med de nævnte projekter.

Hvad er diffusionsåben maling?

En diffusionsåben maling, er en maling som kan ånde. Ja du har sikkert hørt nogle nævne, at vægge skal kunne ”trække vejret” i en kælder, og det er også helt rigtigt, det samme gælder for dine udvendige facader. Du har sikker måske oplevet, at en kælder kan være fugtig, og det er simpelthen derfor at den maling der bliver brugt i en kælder, skal kunne ånde, altså skal være diffusionsåben. Det er vigtigt at fugt fra undergrunden kan komme igennem malingslaget, ellers vil du på sigt få vandskader og plamager der buler af fugt og til sidst vil falde af væggen. Så du kan lige så godt før start, gøre det bedste og det sundeste for dine kældervægge, fordi dobbelt arbejde, er aldrig sjovt.

Maling til kælder – Hvad skal jeg bruge?

Som sagt, har vi gode produkter til netop dine kældervægge, det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke må male resten af huset i en lækker åndbar maling – men vi pointerer bare, at den er særdeles god til dine kældervægge. Der er tale om Flügger Archaia, det er den mest diffusionsåbne maling vi har af indvendige produkter. Hvis der bliver nævnt silikat, ringer der sikkert en klokke.

Silikatmaling    –     Er nemlig kendt for dens meget diffusionsåbne overfalde, og sådan en har vi da selvfølgelig også i vores sortiment. Vi har kun én slags, men den kan bruges både ude og inde, så det er en total win win maling. Silikatmalingen er ikke kun særdeles god diffusionsåben, nej – den giver dine overflader en megalækkert stofligende udseende, som er god smudsafvisende og rengøringsvenlig.

For at komme til produkterne, følg linket under.

Diffusionsåbenmaling til kælder       Klik her

 

Nu vi er ved diffusionsåbenmaling og allerede har fat i silikatmaling, så kunne det måske også være meget relevant at forsætte med….

Maling af facade

Skal du i gang med din facade, er det igen vigtigt at du har en maling, som kan ånde. Det kan godt være du nu tænker, Det sgu da ikke så godt, at fugt udefra kan trænge ind, er det?

Nej du har faktisk helt ret, når du maler en facade, er det vigtigt at murværket kan ånde, så eventuelt fugt indefra kan komme ud og ikke omvendt. Vi har nogle super gode facademalinger, som vil passe godt til netop dit malerprojekt.

Find de forskellige facademalinger vi har, ved at klikke på linket under.

Facade maling   Klik her

 

 

Murmaling – er det det samme som facade maling?

YES – murmaling er helt det samme som facademalingen, så når du surfer rundt bland vores skønne facade produkter, så er du slet ikke gået galt i byen, så endelig forsæt med surfe.

Maling af pudset facade – hvordan er fremgangsmåden?

En nypudset facade, skal altid grundes inden du påbegynder en malerbehandling, har facaden allerede været behandlet og intet fejler, kan du blot slå dig løs med facademalingen.

En rigtigt god facademaling er bare ikke altid nok, klargørelsen har faktisk utrolig meget påvirkning på facademalingens holdbarhed….

Og hvad indeholder en klargørelse engenligt – jo ser du, det kan bl.a.  være, du lige skal tjekke facaden for revner, huller eller afskalninger, en rengøring eller grunding af facaden inden maling. Det er nogle vigtige kriterier, for at din facade har en bedre og længere holdbarhed.  Men hvad med

Alger på facade? – Hvordan fjerner man alger?

Har du alger på din facade, er det super vigtigt, at algerne renses helt væk, ellers gror algerne videre under malingen, det gør at malingen ikke kan hæfte fast på overfalden, dette kan være en af årsagerne til, at malingen skaller af på en facade. Så på med skurer handskerne, og brug Flüggers Algefjerner, den er super effektiv – kan sprøjtes på med en have sprøjte.

Maling af facade hvornår?

Vi ved jo alle at frost og regn ikke er en god cocktail, for genneralt alt udvendigt arbejde, derfor er de bedste måneder for udvendig malingen fra maj – september. Vil du rigtig gerne i gang allerede i marts – april måned, fordi vejret er super nice, så skal du da ikke holde dig tilbage. Du skal bare være opmærksom på, at tørringen i vejret ikke er høj, kan du forvente at din facade vil tage længere tid om at tørre. Derfor skal du starte dit projekt op, så du er sikker på, at malingen når at tørre inden du kommer til aften/nat, hvor du stadig kan opleve nattefrost – bliver din facade udsat for nattefrost, kan du opleve at din facade krakelerer.

Er du derimod en som bare elsker solen, og gerne vil pleje din tan, og du tænker måske lige, at du kan tage 2 fluer med et smæk – ja så vil jeg anbefale du plejer din tan på solstolen, og ikke imens du maler din facade. Maler du direkte i sol, kan du være udsat for, at det tørre for hurtig og du kan få forskellige farvenuancer, so i am sorry to say, at skyggesiderne er at fortrække, når der males facader.

Sokkelmaling – hvad skal jeg bruge?

Åh ja sokkelmaling, den må vi altså ikke glemme. Sokkelmalingen giver ikke blot din facade et helt færdigt look – det gør også din sokkel sund, og som man siger, en sund sokkel, er en sexet sokkel…. Eller noget, men giver dig i hvert fald både et sundt og et lækkert look, når både sokkel og facade står knivskarpt. Vi har to fantastiske og meget diffusionsåbne produkter, som vi anbefaler du kan vælge imellem.

Skal din sokkel bare være sort, så har vi produktet som hedder Tag- og sokkelmaling. Er du ikke lige til en fræk sort sokkel, men mere til en delikat lys nuance, så skal du vælge Facade Beton, den kan tones i næsten alle farver, den både plejer og beskytter din sokkel, som var det et barn.

Linket under, giver dig adgang til vores sokkelmalinger

Sokkelmaling    Klik her

Hvorfor vælge flugger-horsens.dk?

En vision om bedre maling til bedre priser

om-os