Spande og bakker

Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)
Du sparer 22%

Flügger Malebakke

..

Vejl. pris: fra DKK 21,-
fra DKK 16,-
Du sparer 4%

Flügger Malebakkesæt

..

Vejl. pris: fra DKK 90,-
fra DKK 86,-
Du sparer 22%

Flügger Rullespand m/låg

..

Vejl. pris: fra DKK 55,-
fra DKK 43,-
Du sparer 46%

Malesæt 1

Ideelt til Kollegieværelse eller li..

Vejl. pris: DKK 2 821,-
DKK 1 500,-
Du sparer 44%

Malesæt 2

Ideelt til mindre 2 værelses lejlig..

Vejl. pris: DKK 3 721,-
DKK 2 050,-
Du sparer 43%

Malesæt 3

Ideelt til mindre 2 værelses lejlig..

Vejl. pris: DKK 4 620,-
DKK 2 600,-
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)

Flügger Malerbakke er til de små malerprojekter, som vi tilbyder i forskellige bredder, afhængigt af hvilken bredde malerrulle, som anvendes. Rullebakker er typisk til mindre malerprojekter, såsom maling af en dør, da bakken naturligvis kan indeholde mindre maling, end vores malerspand og er derfor nemmere at arbejde med.
Malerbakken er udstyret med riller, som hjælper med at fjerne overskydende maling, samt fordele malingen ligeligt, når malerrullen rulles henover. Det hjælper med at give optimale forhold for malerarbejdet.
Flügger Malebakkesæt er medfølgende rullebakke, samt en langhåret malerulle til vægge- og facader med rulleskaft. Vælg mellem flere bredder.
Flügger Rullespand m/låg er vores firkantet malerspand med låg, som vi også tilbyder i forskellige bredder. Låget er også udstyret med riller, ligesom vores malerbakker. Malerspand med låg 


Rengøring af malerbakke- og spand

Inden malerarbejdet startes, kan man vælge at lægge en malerpose ned i malerbakken / rullespanden. Således undgår man den værste rengøring af dem. 

Hvis ikke at man vælger at bruge en plastpose til foring af malerspanden eller malerbakken, afhænger rengøringen af hvilken type maling, som har været anvendt:

Vandbaseret maling
Hvis maleudstyret er anvendt med vandbaseret maling, kan alle redskaber blot vaskes med vand og sæbe. Eventuelt grundrens.
Oliebaseret maling
På lang sigt, er det bedst at rengøre værktøjet med Penselrens. Malerbakker- og spande, som er brugt med oliebaseret maling, vil dog kræve en del penselrens, hvorfor vi anbefaler at købe nyt malerudstyr til det næste malerprojekt.
På kort sigt kan man dog vælge at fjerne så meget af malingen som muligt og derefter lade resterne tørre ind til næste projekt. Den oliebaserede maling vil hærde tilpas meget, således at der er en meget lav risiko for, at den nye maling ikke vil tage farve af den gamle indtørrede maling.