Pensler og ruller

Viser 1 til 15 af 15 (1 sider)
Du sparer 3%

Flügger fin loft væg- og gulvrulle

Flügger fin loft- væg- og gulv..

Vejl. pris: fra DKK 40,-
fra DKK 39,-
Du sparer 18%

Flügger Fladpensel Super Finish 1895

..

Vejl. pris: fra DKK 80,-
fra DKK 65,-
Du sparer 20%

Flügger Lak- og møbelrulle

Lak- og møbelrulle God lakrulle so..

Vejl. pris: fra DKK 49,-
fra DKK 39,-
Du sparer 6%

Flügger Ovalpensel Super Finish 1876

..

Vejl. pris: fra DKK 95,-
fra DKK 89,-
Du sparer 7%

Flügger Penselsæt 1476 - Udendørs (3 stk.)

..

Vejl. pris: DKK 95,-
DKK 88,-
Du sparer 8%

Flügger Penselsæt 1496 - Indendørs (4 stk.)

..

Vejl. pris: DKK 90,-
DKK 83,-
Du sparer 4%

Flügger Quick Rulleskaft Kort

..

Vejl. pris: fra DKK 30,-
fra DKK 29,-
Du sparer 6%

Flügger Quick Rulleskaft Lang

..

Vejl. pris: fra DKK 40,-
fra DKK 38,-
Du sparer 6%

Flügger Rulleskaft Dobbelt

..

Vejl. pris: DKK 329,-
DKK 309,-
Du sparer 19%

Flügger Rundpensel Super Finish 1896

..

Vejl. pris: fra DKK 65,-
fra DKK 53,-
Du sparer 11%

Flügger Sprossepensel Super Finish 1856

..

Vejl. pris: fra DKK 45,-
fra DKK 40,-
Du sparer 13%

Flügger Teleskopskaft

..

Vejl. pris: fra DKK 75,-
fra DKK 65,-
Du sparer 8%

Flügger Ultra Scraber

..

Vejl. pris: fra DKK 70,-
fra DKK 64,-
Du sparer 11%

Flügger Væg- og facaderulle

God rulle som bruges af professione..

Vejl. pris: fra DKK 45,-
fra DKK 40,-
Du sparer 32%

Wood Tex Facadepensel 1887

En special pensel udviklet til vore..

Vejl. pris: fra DKK 105,-
fra DKK 71,-
Viser 1 til 15 af 15 (1 sider)

Hos MEHR ApS tilbyder vi forskellige typer af malerpensler og malerruller i høj kvalitet til ethvert formål. Vores malerudstyr bruges af vores professionelle malere til dagligt.

 

Malerruller anvendes, når der skal males på større overflader, såsom hele vægge, lofter, gulve, med flere. Det kan være mere tungt og hårdt arbejde, at male med en rulle, fremfor en pensel. Fordelen er dog, at man får afdækket et større areal, hurtigere. Har man derfor svært ved at male med en rulle, skal man overveje en pensel, samt afsætte mere tid til malerarbejdet. 

Hvilken malerrulle?

For at vælge den rigtige malerrulle, skal du kende til hvilken overflade, som der skal males. Overordnet set, er de udviklet med forskellige tætheder, hvilket kan indeholde store eller små mængder af maling, samt give glatte eller grove overfalder.

Flügger Lak- og møbelrulle er den fineste malerrulle og består af meget fine hård, hvilket giver en glat overflade og tager mindre af malingen med sig. Det er med til at give en glat overflade til eksempelvis døre og bordplader.
Flügger fin loft-, væg- og gulvrulle er mellemstørrelsen af vores maleruller og har lidt større hår, hvilket egner sig til indendørs vægge, glasfilt, samt loft og gulve. Den giver ligeledes lidt mere struktur til overfladen, end en lakrulle.
Flügger Væg- og Facaderulle er den groveste af malerrullerne og kan holde mest maling ad gangen. Den er eksempelvis velegnet til anvendelse på oppudsende-, samt vandskuret vægge, hvor strukturen ikke skal være fin, som ved brug af en lakrulle.

 

Hvilket malerrulleskaft?

Valget af rulleskaft kommer selvfølgelig an på valget af malerrulle. Herunder er et overblik på de største forskelle:

Flügger Teleskopskaft har flere funktioner. Først og fremmest kan man nå længere med rullen, men med malerrulleskaftet kan man male med begge hænder, hvilket giver flere kræfter og mere styring. Den klippes nemt på alle vores rulleskafter. Derudover passer den også til vores Facadepensel.
Flügger Quick Rulleskaft Kort giver dig mere styring over malerrullen. Hvis overfladerne som du maler, ikke er store eller højt oppe, såsom køkkenlåger der er afmonteret og klar til maling, kan Flügger Quick Rulleskaft være en fordel. Flügger Quick Rulleskaft Lang er vores længere model, hvilket giver dig frihed til at vælge den længde, som passer til netop din maleropgave.
Flügger Rulleskaft Dobbelt er vores bredeste model og passer til vores Flügger fin loft væg- og gulvrulle.

 

Malerpensler bruges, når der skal males på mindre flader. De bruges også til de store overflader, men her bruges de til af male eksempelvis kanterne på overfalden.

Hvilken pensel skal jeg vælge?

Når du skal afgøre hvilken pensel som du skal vælge, kommer det an på størrelsen af overfladen, der skal males.

Sørg altid for, at du vælger en pensel i den bedst passende størrelse, således at penslens brede er lidt mindre, end den overflade som skal males. Ellers kan penslen komme til at male rundt om objektet, hvis den ikke er afdækket. Ligeledes vil det tage for lang tid, at male overfalden. Det vil sige, jo mindre overflade, desto mindre bredde på penslen. Du bør også vælge ud fra hvad der bedst falder dig ind. Jo større en pensel, desto hurtig bliver arbejdet overstået, men det kan også blive mindre præcist. Eksempelvis anbefales det at anvende en mindre malerpensel til maling af vinduer. Vi giver dig også muligheden for at vælge imellem forskellige størrelser af hver type malerpensel, således at du med garanti finder den helt rigtige pensel i høj kvalitet, til en god pris. 

Herunder kan du se et overblik for penslerne fra mindst til størst:

Flügger Sprossepensel
er den mindste og fineste af penslerne, som bruges til de mindste overflader, såsom vinduer. Derefter bliver penslerne større i denne rækkefølge: Flügger Rundpensel, Flügger Ovalpensel og Flügger Fladpensel.
Flügger Facadepensel er vores største og kraftige malerpenslen, som typisk er til udendørs projekter, såsom vægge og træværker. Hårene er kraftige og kan holde på mere maling, end de mindre og finere pensler. Den fås i flere størrelser.

Flügger Ultra Scraber
er vores malingskraber og anvendes til skrabe gammel maling af eksempelvis træ. 

Derudover tilbyder vi også penselsæt til udendørs- og indendørs brug, som giver dig et universelt og lidt billigere alternativ. 

 

Hvordan rengøres malerruller og malerpensler?

Såfremt at man vil genbruge sit malerudstyr, kan være en god idé at vedligeholde det lige efter brug. Generelt set, så skal malerudstyr som er brugt i sammenhæng med vandbaseret maling, rengøres med vand og sæbe. Har malerudstyret være brugt med oliebaseret maling, skal man anvende penselrens.