Malerarbejde i Horsens, Gedved og Midtjylland

​MEHR er et lokalforankret østjysk firma, der arbejder i det meste af landet. Vores firma og farvehandel beskæftiger omkring 25 medarbejdere og trækker på et tæt netværk af professionelle samarbejdspartnere, når projekterne kræver det.

​MEHR udfører projekter i alle størrelser og for private, erhvervslivet og offentlige myndigheder. Vores mål er at blive Midtjyllands foretrukne malerfirma og farvehandler. Vi baner denne vej gennem vores gode relationer og åbenhed over for nye muligheder, vækst og udvikling.

Farvehandler i Gedved

​MEHR købte sin naboejendom i 2009, og i 2011 åbnede vi en farvehandel, hvor du kan få kvalificerede råd og vejledning udi malerfaget.

​MEHR har opbygget en solid malerforretning og farvehandel på tre ganske simple principper. Principper, der burde være en selvfølge for branchen, men desværre ikke altid er det.

​Disse tre principper er, at vi skal holde, hvad vi har lovet, at slutresultatet skal være tilfredsstillende, og at vi er vores ansvar 100% bevidst.

​MEHR har over 52 års erfaring med tilbudsgivning, så vi ved, hvordan man laver et malertilbud, som vi kan overholde, selvom vi måske ikke er billigst fra starten.

 

Slutresultatet skal være tilfredsstillende

​MEHR gør en dyd ud af, at vore kunder ikke behøver at bruge tid og ressourcer på at gå vores arbejde efter - opgaven skal være professionelt løst fra start til slut. Vi er altid vores ansvar 100% bevidst – hos os er der ingen ommer!