Farvehandel i Gedved Nær horsens

2011 åbnede malerfirmaet Mehr ApS en Flûgger Farver butik på Korden 1 i Gedved nær Horsens. Her bliver du betjent af indehaver, daglig leder og farvehandler Jørgen Andersen, der bruger sine mange års erfaring som malermester til at guide dig igennem alle de muligheder, som ligger foran dig.

 

HØJ kvalitet til BILLIG pris.

Vores mål er at blive din foretrukne leverandør af Flügger maling, tapeter samt tilbehør til dit projekt og håber at kunne give nye ideer til det næste forvandlingsprojekt, vedligeholdelsesprojekt eller restaureringsprojekt.  

Dette vil vi opnå igennem den bedste kvalitet af vægmaling, loftmaling, panelmaling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapeter og meget mere, samt ved at arbejder hårdt på altid have de bedste priser.

Webshop:

Du har nu mulighed for at opnå yderligere fordele, da vi i april 2017 efter længere tids overvejelser og mange timers arbejde, er stolte af vi nu har fået udarbejdet en webshop www.flugger-horsens.dk


Målsætningen er; at vores webshop bliver danskernes foretrukne sted at handle Flügger maling, træbeskyttelse og tapeter mv.
www.flugger-horsens.dk har vi yderst konkurrence dygtige onlinepriser og sammen med et godt netværk tror vi på, at vores webshop bliver en succes - så hjælp Mehr ved at dele vores opslag på facebook.

Vi bestræber os på at gøre www.flugger-horsens.dk let overskuelig, med masser af inspiration og vejledning, så du har de bedste forudsætninger for, at komme godt i gang med dit næste malerprojekt.!

Bestil online og få en økonomisk forel, ligesom vi bestræbe os på at levere til din dør indenfor 3 dage. Men du kan ligeledes bestille til afhentning i butikken, så kan du eventuelt spare fragt.

Vi vejleder gerne via telefonen i vores butiks åbningstider, for at du som kunde bedre kan tag den rigtige beslutning!

 

 

​Du finder et bredt og varieret udvalg af malerprodukter i vores farvehandel herunder blandt andet:

  • Farver
  • Tapeter
  • Maling
  • Malergrej
  • Renseprodukter
  • Med videre

Butikkens åbningstider

​Mandag til fredag 9:00-17:00

Lørdag 9:00-12:00