Om os

HØJ kvalitet til BILLIG pris.

www.flugger-horsens.dk har kun produkter som vores maler vil bruge i dagligdagen, men til priser du finder i et byggemarked og supermarked.   

Vores mål er at blive din foretrukne online leverandør af Flügger maling, tapeter samt tilbehør til dit projekt og håber at kunne give nye ideer til det næste forvandlingsprojekt, vedligeholdelsesprojekt eller restaureringsprojekt.  

Dette vil vi opnå igennem produkter af høj kvalitet og ved at arbejder hårdt på at have de bedste priser, ligesom vi forsøger at levere indenfor 3 dage. Vi vejleder gerne via telefonen i vores butiks åbningstider for at du som kunde, tager den rigtige beslutning.

Vi bestræber os på at gøre vores webshop let overskuelig, med masser af inspiration og vejledning, så du har de bedste forudsætninger for, at komme godt i gang med dit næste malerprojekt.!

 

Familieejet firma med mange års erfaring

Webshop flugger-horsens.dk er drevet af malerfirmaet Mehr ApS som har haft eget  malerfirma i 52 år og mere end 20 medarbejdere i dag. I malerfirmaet bruger vi den samme spartel/maling/tapeter som sælges i webshop. Vi sælger derfor kun produkter, hvor vi kan stå 100 % inde for kvaliteten.!

Herudover driver vi en Flügger Farver butik i Gedved, nord for Horsens. Vi har derfor stor erfaring, og et indgående kendskab til kundens behov, samt ekspertise til at vejlede dig, til at tage den rigtige beslutning!

MEHR blev startet i 1964 og er et familieejet firma. Jørgen Andersen overtog firmaet efter J.P. Jakobsen i 2002, og i 2003 kom sønnen, konduktør Cliff Andersen, ind i ledelsen. Vi har altid været kendt for godt og gedigent malerarbejde, og op gennem tiden har vi skabt en stærk lokalforankring i både Horsens og Gedved i Midtjylland.

Cliff Andersen

Cliff Andersen

Direktør

Mobil: +45 2169 6802

Mail: ca@med-mehr.dk

Tim Thirstrup Nielsen

Tim Thirstrup Nielsen

Konduktør

Mobil: +45 2169 6804

Mail: ttn@med-mehr.dk