• Kulden banker på døren -
  og malerarbejdet flytter indenfor
   
  Derfor anbefaler vi, at du
  prøver vores populære
  "Flutex 10" vægmaling

  læs mere

Forside

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
LEG MED FarveR

LEG MED FarveR

"Leg med farver" giver dig nu mulighed for at male dit hjem i den virtuelle verden, så du kan se, hvordan farverne ser ud i den virkelige verden.

tid til forår

tid til forår

Foråret giver lyst til fornyelse og hygge. Prøv at friske et par af dine udemøbler op med ny Flügger Dansk kvalitets maling.

Gråt i gråt

Gråt i gråt

- er slet ikke så trist som det lyder. Der findes mange smukke grå nuancer fra Flügger farver der sammen giver et elegant udtryk.

beskyt træet

beskyt træet

Efterår og vinter er hård ved uderummets træ, så beskyt det godt med enten Flügger olie- eller vandbaseret træbeskyttelse.

Vi hjælper dig på vej med Flügger kvalitet...

Trænger du til nye Flügger farver i din bolig, så hjælper vi dig med at vælge nyt, men sikkert. Hos MEHR - Flügger Maling står vi altid klar med inspiration og praktisk viden om hvad der er muligt og hvad der kan fungere. Vi arbejder kun med Flügger maling som er Dansk kvalitets maling.

Malerfirmaet Mehr ApS har også en fysisk butik i Gedved nær Horsens. Her bliver du betjent af indehaver, daglig leder og farvehandler Cliff Andersen, der bruger sine mange års erfaring som malermester til at guide dig igennem alle de muligheder, som ligger foran dig.

Samme rådgivning og service bare til en billigere priser ønsker vi at give dig her på webshoppen, så har du spørgsmål, så kontakt os endelig og vi giver dig faglige og kompetente svar.