Storkøb

Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Du sparer 46%

Malesæt 1

Ideelt til Kollegieværelse eller li..

Vejl. pris: DKK 2 821,-
DKK 1 500,-
Du sparer 44%

Malesæt 2

Ideelt til mindre 2 værelses lejlig..

Vejl. pris: DKK 3 721,-
DKK 2 050,-
Du sparer 43%

Malesæt 3

Ideelt til mindre 2 værelses lejlig..

Vejl. pris: DKK 4 620,-
DKK 2 600,-
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

Hvorfor vælge et malesæt?

Vi har valgt at sammensætte 3 forskellige malesæt efter størrelser, til kunder som ikke har specifikke krav og bare ønsker det basale sæt, som passer til de fleste boliger og krav. Vores malesæt giver en nemmere og billigere løsning, fremfor selv at sammensætte sættet. Derudover er du sikret at huske det hele, første gang. Det kunne eksempelvis være til en lejlighed, som skal istandsættes inden udflytning, hvor det er tilladt at male selv. Sættes består af de samme materialer, som den professionelle maler ville bruge - her sparer du bare lønnen til maleren og gør det selv. Mange udlejer kræver også, at kvaliteten af de anvendte materialer skal være i ordentlig kvalitet, hvilket er garanteret ved køb af vores malersæt.

Malesæt 1: 1-værelses lejligheder

Malesæt 2: 1-2-værelses lejligheder

Malesæt 3: 2-3-værelses lejligheder

Generelt for alle vores malesæt

Malesættende er sammensat med alt hvad du behøver for at male lejligheden og klargøre den til udflytning. Der medfølger alt lige fra afdækningsplastik, maleruller, væg- og loftsmaling, badeværelsesmaling med højere glans, spartelmasse til at reparere huller og meget mere.

Vær opmærksom på

Inden at du vælger at købe et af vores malesæt, skal du læse udlejerens krav igennem for materialevalg, da der kan forekomme specifikke krav til både valg af type maling, farven, samt andre faktorer som spiller ind. Det er dog i langt de fleste tilfælde, at kravet til malingen er glans 5 i råhvid, med farvekoden S0500-N. I malersættet medfølger glans 5 maling, som du selv kan vælge farven til. Det vil sige, at hvis udlejers krav er andet end glans 5, skal du kontakte os, så finder vi ud af en løsning, med de rigtige produkter.

Det eneste, som ikke medfølger, er hvis at du skal male fodlister, gerigter og paneler - det skal bestilles ved siden af. Grunden til at det er udeladt, er for at skære alt hvad der kunne være unødvendigt væk, for at give den mest økonomiske løsning. Der er oftest ikke at krav at genmale paneler - kun ved misligholdelse.

Vi hjælper altid vores kunder med den rigtige løsning

Er du i tvivl om udlejers krav, så kontakt os gerne. Vi hjælper dig hellere end gerne med vores professionelle erfaring, så udlejers krav tydes rigtigt og derudfra vælger vi de nødvendige materialer til netop dig.