Loftsmaling fra Flügger

Viser 1 til 21 af 21 (1 sider)
Du sparer 20%

Flügger Flutex 2S

Anvendelse af Flügger Flutex 2..

Vejl. pris: fra DKK 199,-
fra DKK 159,-
Det bedste valg
Du sparer 22%

Flügger Flutex 5

Anvendelse af Flügger Flutex 5..

Vejl. pris: fra DKK 199,-
fra DKK 155,-
Vælg selv farve
Du sparer 22%

Flügger Flutex 5 Base

Anvendelse af Flügger Flutex 5..

Vejl. pris: fra DKK 199,-
fra DKK 155,-
Du sparer 32%

Flügger Archaia Kompositionsmaling

Produktegenskaber - (kun lyse fa..

Vejl. pris: fra DKK 1 299,-
fra DKK 883,-
Du sparer 29%

Flügger Combi Grund

Produktbeskrivelse Flügger Co..

Vejl. pris: fra DKK 979,-
fra DKK 694,-
Du sparer 19%

Flügger Dekso 5

Flügger Desko 5 giver en mat..

Vejl. pris: fra DKK 279,-
fra DKK 224,-
Du sparer 19%

Flügger Dekso 5 Base

Flügger Dekso 5 Base giver e..

Vejl. pris: fra DKK 279,-
fra DKK 224,-
Du sparer 29%

Flügger Filt og glasvævfylder

Flügger Filt og glasvævfylde..

Vejl. pris: fra DKK 379,-
fra DKK 268,-
Du sparer 29%

Flügger Forankringsgrunder Drypfri

Flügger Forankringsgrunder D..

Vejl. pris: fra DKK 189,-
fra DKK 134,-
Du sparer 16%

Flügger Interior Stop Primer

Flügger Interior Stop Primer s..

Vejl. pris: fra DKK 189,-
fra DKK 159,-
Du sparer 20%

Flügger Iso 10

Anvendelse: Flügger Iso 5 anv..

Vejl. pris: fra DKK 759,-
fra DKK 600,-
Du sparer 20%

Flügger Iso 5

Anvendelse Flügger Iso 5 anve..

Vejl. pris: fra DKK 259,-
fra DKK 205,-
Du sparer 19%

Flügger Panellak Hvid

Giver et halvmat og lyst udseende..

Vejl. pris: fra DKK 539,-
fra DKK 431,-
Du sparer 19%

Flügger Panellak Klar

Giver en smuk gennemsigtig, halvm..

Vejl. pris: fra DKK 179,-
fra DKK 144,-
Du sparer 29%

Flügger Special Grunder

Giver en mat, ekstra fyldig og mætt..

Vejl. pris: fra DKK 559,-
fra DKK 395,-
Du sparer 1%

Flügger Vådrumsgrund

Grunder godkendt til vådrumGrunde..

Vejl. pris: fra DKK 289,-
fra DKK 284,-
Du sparer 46%

Malesæt 1

Ideelt til Kollegieværelse eller li..

Vejl. pris: DKK 2 821,-
DKK 1 500,-
Du sparer 44%

Malesæt 2

Ideelt til mindre 2 værelses lejlig..

Vejl. pris: DKK 3 721,-
DKK 2 050,-
Du sparer 43%

Malesæt 3

Ideelt til mindre 2 værelses lejlig..

Vejl. pris: DKK 4 620,-
DKK 2 600,-
Du sparer 22%

Flügger Flutex 3

Giver en helmat overfladeLang ræk..

Vejl. pris: fra DKK 279,-
fra DKK 218,-
Du sparer 22%

Flügger Flutex 4

Giver en helmat overflade, der tå..

Vejl. pris: fra DKK 369,-
fra DKK 288,-
Viser 1 til 21 af 21 (1 sider)

www.flugger-horsens.dk har altid tilbud på loftmaling, derved finder du alt billig loftmaling når du handler hos www.flugger-horsens.dk

Loftmaling fra Flügger er kvalitets loftsmalinger, som dagligt benyttes af malermestere i over landet. Flügger er 100% dansk ejet, og har derfor stor kendskab til hvilke egenskab en loftmaling skal have for at passe til danskerens behov også den bliver ligeledes produceret forsvarligt.

Loftmaling fra Flügger, har den god dæk evne, hvis ikke den bedst dæk evne så du i mange tilfælde kan nøjes med og males 1 gang, loftsmalingen fremstår med en ensartet overflade, det er en mat maling og som kan fås så dit loft fremstår med en refleksfri overflade. Det er nogen af de efter spøgelser vi dagligt har på loftmaling fra www.flugger-horsens.dk

Er du træt af at komme hjem, efter du har bruget flere timer på at finde parkeringsplads ved supermarkeder, byggemarkeder eller andre steder hvor du kan købe loftmaling, og du så må konstatere din hvide loftmaling ikke vil bliver på din rulle, den tynd som vand, og du ikke kan få "billige" loftmalingen til at dække dine lofter. Skal du benytte dig af mulighed for at købe kvalitets loftmaling online. Hos www.flugger-horsens.dk har vi både billig loftmaling stor erfaring fra dagligdagen med vores loftmaling, da vores malersvende dagligt bruger de loftmalinger som sælges online.

Vores malerfirma Mehr Aps, udføre hver måned malerarbejde i mere en 25 fraflytningslejligheder, og har derved stor kendskab til vores produkter og som malerfirma kan det kun betale sig at købe 1. klasses produkter, så vi skal male færrest mulige gange. Vi kommer ofte udfor en lejlighed er gul pga. nikotin, men der har vi ligeledes en løsning, ved brug af ”nikotin maling”, isolerende maling, isomaling, spærrende maling  ”kært barn har mange navne”  men når det kommer til en løsning til din maleropgave, har Flügger og www.flugger-horsens.dk de bedste loftmaling er til dig.

Vores matte loftmalinger kan bruges i alle rum. Vi har loftmaling til børneværelser, loftmaling til soveværelser, loftmaling til stue og loftmaling badeværelser, vi har endda loftmaling som er diffusionsåben hvilket gør den velegnet til kælderværelse og kælderrum, det er vores Flügger Archaia Kompositionsmaling.

Flügger loftmaling kan fås som en refleksfri loftmaling. Loftmalingen Flutex 2S er den foretrukken loftmaling for den professionelle maler, når der skal males gipslofter eller betonlofter mv.

Flutex 2S er en loftmaling som kan fremstår refleksfri og mat, selv i stærkt sidelys kan lofter fremstå med helmat overflade. Flutex2S  , kan bruges som loftmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

 

Flutex 5 er klart den loftmaling vi sælger mest af på www.flugger-horsens.dk Det er en loft maling med fantastisk god evne til dække din overflader med 1 gang maling, ligesom den også kan bruges som væg maling, så slipper du for den besværlige beskæring mellem loftet og din væg, da det er samme farve og produkt.

Flutex 5 er vel den loft og vægmaling flest kender fra Flügger og mange malerfirmaer bruger den i fraflytningslejligheder da den har en stærk, ensartet og mat overflade. Flutex 5 , kan bruges som loftmaling og vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

Flügger har loftmaling med isolerende egenskaber. Hvis du har lofter der er gule af Nikotin, er det Flügger Iso 5 du skal bruge til dine lofter, det er en Isolerende loftmaling som kan spærre for gennemslag fra eventuelt, sod, tusch, kuglepen og nikotin.

Iso 5 kan bruges som spærrende loftmaling og spærrende vægmaling i , kan bruges som loftmaling og vægmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder.

Rækkeevne pr. liter er 7-9 m2,

 

Flügger Archaia er traditionelle produkter, som linoliemaling, limfarve og kalk til traditionelle behandlinger. Specialudviklet produkter som kan bruges alene, eller kan bygge bro mellem traditionelle og moderne behandlinger. Den private forbruger efterspørge ofte en maling der er velegnet til kældre, når kælderen skal renoveres eller vedligeholdes deres bolig. I Arciaia finder du hvide loftmalinger eller lyse farver.

Acahaia produkter er velegnet som loftmaling og vægmaling, kan bruges som loftmaling i soveværelse, børneværelse, entre, køkken, stuer og kælder. Rækkeevne pr. liter er 8-10 m2 (ubehandlet overflader indendørs).